Dia:  Miércoles, 25 de Mayo
Hora:  a les 19:00
Lloc:  Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna - Auditori de la Biblioteca. Barcelona
Organitza:  Església de Santa Maria de Montalegre
Intervindran a l'acte:  José Carlos Martín de la Hoz, Josep Masabeu Tierno, María Candela Temes
Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna - Auditori de la Biblioteca
Carrer de Valldonzella, 12, 08001, Barcelona

Per saber-ne més

Arxius

Taula rodona

José María Hernández Garnica: Un esperit aventurer

Intervindran D. José Carlos Martín de la Hoz, postulador de les causes dels sants de la prelatura de l’Opus Dei a Espanya, Josep Masabeu, president de Braval i expert en immigració i cohesió social, i María Candela, neboda neta del servent de Déu.

Dr. José María Hernández Garnica

Un esperit aventurer

Aquest any es compleix el 50 aniversari del traspàs de Mn. José María Hernández Garnica, a Barcelona, el 7 de desembre de 1972, amb fama de santedat.

Amb aquest motiu tindrà lloc una taula rodona el 25 de maig, a l’auditori de la Biblioteca de la Facultat de Comunicació i Relacions Institucionals Blanquerna.

Intervindran D. José Carlos Martín de la Hoz, postulador de les causes dels sants de la prelatura de l’Opus Dei a Espanya, Josep Masabeu, president de Braval i expert en immigració i cohesió social, i María Candela, neboda neta del servent de Déu. Cadascú des de la seva perspectiva mostrarà aspectes enriquidors de Mn. José María Hernández Garnica, un dels tres primers sacerdots de l’Opus Dei, en qui sant Josepmaria Escrivà es va recolzar per obrir camí a diversos països d’Europa.