Vés al contingut
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna - Auditori de la Biblioteca
Adreça (carrer i número)
Carrer de Valldonzella, 12
Telèfon
93 301 43 47
Municipi
Barcelona
Nom de l'entitat organitzadora
Església de Santa Maria de Montalegre
Persones que intervenen (separades per comes)
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Per saber-ne més

Documents adjunts Media

José María Hernández Garnica: Un esperit aventurer

Intervindran D. José Carlos Martín de la Hoz, postulador de les causes dels sants de la prelatura de l’Opus Dei a Espanya, Josep Masabeu, president de Braval i expert en immigració i cohesió social, i María Candela, neboda neta del servent de Déu.

Imatge eliminada.

Un esperit aventurer

Aquest any es compleix el 50 aniversari del traspàs de Mn. José María Hernández Garnica, a Barcelona, el 7 de desembre de 1972, amb fama de santedat.

Amb aquest motiu tindrà lloc una taula rodona el 25 de maig, a l’auditori de la Biblioteca de la Facultat de Comunicació i Relacions Institucionals Blanquerna.

Intervindran D. José Carlos Martín de la Hoz, postulador de les causes dels sants de la prelatura de l’Opus Dei a Espanya, Josep Masabeu, president de Braval i expert en immigració i cohesió social, i María Candela, neboda neta del servent de Déu. Cadascú des de la seva perspectiva mostrarà aspectes enriquidors de Mn. José María Hernández Garnica, un dels tres primers sacerdots de l’Opus Dei, en qui sant Josepmaria Escrivà es va recolzar per obrir camí a diversos països d’Europa.

Correu electrònic
montalegre@montalegre.org