Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
santuari-angels-1
Fotografia: Àngel Almazan (Bisbat de Girona).
Galeria d'imatges

Bisbat de Girona El santuari de la Mare de Déu dels Àngels ha viscut enguany un dels aplecs més multitudinaris dels últims anys amb una nombrosa assistència de veïns dels pobles propers. La celebració, que ha tingut lloc aquest dimecres 2 d'agost, l'ha presidit l'administrador diocesà de Girona, Lluís Suñer

La jornada s'ha iniciat amb una audició de sardanes a càrrec de la cobla La Flama de Farners i ha continuat amb la missa solemne que han concelebrat onze capellans, assistits per un diaca. 

En la seva homilia, l’administrador diocesà ha afirmat que “cada santuari gironí de la Mare de Déu té una claror matinal que fa mirar el dia amb esperança”. També ha assenyalat que si bé “trobem Déu en qualsevol indret -si ens hi adrecem amb un cor sincer-, els nostres santuaris són un bon lloc de pregària”. I ha afegit: “Són llocs calents de la pregària del poble, que hi ha pujat a abocar la seva vida sense discriminació de cap mena”.

Una nova vida per un nou restaurant

L’església s'ha omplert de gom a gom i la celebració s'ha tancat amb els cants dels Goigs. Els cants han estat a càrrec de la Capella de Música de la Catedral de Girona.

Per acabar, s'ha celebrat un dinar de germanor al restaurant del santuari, que recentment ha reobert les portes sota una nova gestió. El restaurant estarà obert els dimecres, dijous i diumenges de 8 a 17 h; els divendres i dissabtes de 8 a 24 h; i els dilluns i dimarts quedarà tancat.

Cada diumenge i dies festius hi ha missa al santuari a les 12 del migdia.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.