Vés al contingut

notícies relacionades

girona-lluis-suñe

“El nomenament episcopal d'Octavi Vilà és una gran bona notícia per Girona”

CR | "Octavi Vilà és el bisbe adient per Girona". Amb aquestes paraules l'administrador diocesà de Girona, Lluís Suñer, ha anunciat el nomenament del nou bisbe de Girona que s'ha fet públic aquest dijous al migdia. Per a qui ha estat el màxim responsable de la diòcesi durant la manca de bisbe els darrers dos anys, el nomenament episcopal de Vilá és "una gran bona notícia per Girona". 
bisbe-ordenació-1

Com s'escull un bisbe? Desxifrant el procés amb l'absència episcopal a Girona

ROGER VILACLARA –CR | Ja fa dos anys i mig que la seu episcopal a Girona espera un bisbe. Un temps més llarg de l'habitual i que ha generat molts dubtes i incerteses. Un d'aquests interrogants que es pot plantejar és precisament la qüestió sobre l'elecció d'un bisbe. Es tracta d'un procés eclesiàstic complex, ja que la designació d'un bisbe és una decisió crucial per a una diòcesi. Desxifrem els passos se segueixen per escollir un bisbe.
girona-sant-narcis-bisbe-00

Girona celebra Sant Narcís “a les portes d'un nou bisbe”

CR / ACN | Girona s'ha omplert aquest diumenge 29 d'octubre per les Fires de Sant Narcís 2023. Un dels actes destacats del matí ha estat la missa celebrada en honor al patró de la ciutat, que s'ha fet com és tradició a les onze del matí a la basílica de Sant Fèlix.
girona-pardo-1.

Un any de la mort del bisbe Pardo: “L'estimàvem i l'hem trobat a faltar”

BISBAT DE GIRONA | L'administrador diocesà de Girona, Lluís Suñer, ha presidit aquest divendres la missa en memòria del bisbe Francesc Pardo, que va morir el 31 de març de 2022. La catedral de Girona s'ha omplert amb una eucaristia concelebrada per una vintena de capellans, assistits per dos diaques. També hi han estat els germans i familiars propers del bisbe. La Capella de Música de la seu, dirigida per Frederic Pujol, va acompanyar en la part musical.
Missa Sant Narcis 2022

"Necessitem un bisbe", reclamació a la missa de Sant Narcís de Girona

(CR) Festes de Sant Narcís a Girona. Aquest any sense bisbe, després de la mort de Francesc Pardo el passat 1 d’abril. Per això aquest any la solemne missa major de Sant Narcís, patró de la ciutat, l’ha presidit aquest dissabte al matí mossèn Lluís Suñer, administrador diocesà, a la basílica de Sant Feliu.

Veure la fe