Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
pessebre-vivent-corbera
Fotografia: Pessebre Vivent de Corbera.

Pessebre Vivent Amics de Corbera Amb un total de 48 representacions, el Pessebre Vivent de Corbera tornarà a representar-se després de dos anys d'aturada obligada per la pandèmia. La 59a Temporada del pessebre vivent més visitat de Catalunya s'ha iniciat aquest dissabte i espera superar el milió de visitants acumulats des del 1962.

L'Associació Pessebre Vivent Amics de Corbera, entitat que s'encarrega d'organitzar el Pessebre Vivent de Corbera, ha anunciat que les representacions es faran tots els caps de setmana i vigílies de festius fins al diumenge 15 de gener de 2023. El pessebre que es realitza a la Penya del Corb, a Corbera de Llobregat compta amb més de 250 participants entre voluntaris i organització.

El Pessebre Vivent de Corbera acumula la xifra de 991.568 visitants des del 1962

Aquesta temporada es preveu superar la xifra simbòlica d'un milió de visitants del Pessebre Vivent de Corbera en les prop de 2.500 representacions totals que s'han fet des de 1962. I és que, durant la temporada 2019-2020, el pessebre va assolir el rècord de 32.005 visitants tancant el nombre d'assistents total en 991.568. La del milió de visitants és una xifra que per al president de l'entitat organitzadora, David Esquirol, és "una il·lusió" perquè suposa haver mantingut la cita anual amb el pessebre "de generació en generació".

Esquirol també agraeix els voluntaris que col·laboren amb el pessebre "per l'esforç durant totes aquestes 59 temporades". "Estem molt orgullosos de poder continuar promovent la cultura popular i tradicional catalana", hi afegeix.

Més de 700 metres de recorregut

El Pessebre Vivent de Corbera es desenvolupa en un entorn privilegiat de més de 14.000 m2, situat a la Penya del Corb de Corbera de Llobregat. Els visitants passegen dins d’un pessebre a mida real, en un circuit de més de 700 m, on poden anar gaudint de 15 quadres escènics com ara l’anunciació, els pastors, el Naixement a la Cova, la vida a Natzaret, el mercat, així com diverses escenes d’oficis artesanals catalans, el caga tió, entre d’altres.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.