Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Fundació Roca i Pi) Amb l'objectiu de contribuir a l'acompanyament que fan a persones i famílies en risc d'exclusió social, la Fundació Llegat Roca i Pi ha signat nous convenis de col·laboració amb 25 entitats socials de Badalona. La fundació també col·labora amb 11 parròquies de la ciutat i comunitats dins del projecte de la targeta solidària per adquirir aliments. La signatura dels convenis ha tingut lloc aquest dijous 7 d'abril.

La col·laboració es realitza en el marc d’un Programa de convenis que concreta aportacions econòmiques de la Fundació Roca i Pi a les entitats amb la finalitat de reforçar la seva tasca. Roca i Pi dona suport i fa també seguiment i avaluació dels projectes en què col·labora.

A través del Programa de convenis amb entitats socials de Badalona "es dóna compliment a la missió de la Fundació Llegat Roca i Pi d’acompanyar a persones i famílies en situació de vulnerabilitat a la ciutat", explica el director general de la Fundació Llegat Roca i Pi, Mijail Acosta. "Cal entendre aquesta vulnerabilitat des d’una visió àmplia i en contacte amb les necessitats de les persones que la pateixen, més encara en moments de crisi com l’actual”, afegeix.

Aquest any 2022 la Fundació Llegat Roca i Pi té previst aportar 562.710 euros a les entitats socials i parròquies, una quantitat molt similar a la de l’any 2021. El major percentatge, més d’un 30%, es destinarà de nou a l’àmbit d’infància i joventut per acompanyar nens i joves en situació de risc d’exclusió social als barris de Badalona.

Altres dels àmbits on treballen les entitats socials que formen part del Programa de convenis són l’acompanyament a persones nouvingudes, a adults en situació d’exclusió, a gent gran i a persones amb discapacitat. També destaca l’atenció a necessitats bàsiques.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.