Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

Saber más

(CR) El bisbe Antoni Vadell serà enterrat a la seva població natal de Llucmajor, al Santuari Nostra Senyora de Gràcia, després dels funerals que se celebraran dilluns a la Catedral de Barcelona i dimarts a la de Mallorca. Després de la mort aquest dissabte a la matinada, diumenge s’obrirà la capella ardent a la catedral de Barcelona. A les 11.40h el cardenal arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, i dels dos bisbes auxiliars, Sergi Gordo i Javier Vilanova, rebran el fèretre a la catedral Barcelona. Capella ardent a la capella del Sant Crist de Lepant, estarà obert els diumenge de 12 a 14h i de 17 a 20h.

Dilluns 14 de febrer es podrà visitar la capella ardent a partir de les 8’30 el cor de la catedral de Barcelona, fins a les 11h que s’iniciarà el funeral corpore insepulto a l’altar major. La cerimònia estarà presidirà pel cardenal Omella.

Dimarts a la tarda, a les 17h. el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, presidirà el funeral a la catedral de Mallorca. Posteriorment, el bisbe Vadell rebrà sepultura al santuari de Nostra Senyora de Gràcia de Llucmajor en un acte familiar i privat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.