Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Arquebisbat de Tarragona) Aquest dilluns, dia 15 de juny, els preveres de l’arxidiòcesi han estat convocats a la Catedral per tal de renovar les promeses sacerdotals que, a causa del confinament, no es van poder celebrar en la passada missa crismal del Dilluns Sant.

En el marc de la celebració litúrgica de la paraula els preveres assistents han pregat per la situació present i pels preveres diocesans traspassats en aquest temps de pandèmia. L’arquebisbe Joan Planellas també ha felicitat els qui aquest any celebren les noces d’or sacerdotals, que són Francesc Esteso Cuenca i Ramon Olomí Batlle, claretià. Ambdós van ser membres del Concili Provincial Tarraconense de 1995: Esteso en representació del Consell Presbiteral, i Olomí per haver estat elegit pels superiors majors religiosos.

L’arquebisbe Joan, en les paraules adreçades als preveres diocesans, ha destacat quatre actituds extretes del missatge del papa Francesc amb motiu el 160è aniversari de la mort del sant Rector d’Ars com són la gratitud, la misericòrdia, la vigilància i l’ànim.

Finalment, el Consell episcopal ha presentat la proposta del nou organigrama diocesà perquè els preveres puguin fer els suggeriments oportuns en els propers dies.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.