Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(URL) La Universitat Ramon Llull (URL) està realitzant l’assignació de places de primer curs del mes de juliol per accedir als estudis de grau per al curs acadèmic 2018-2019.

Per a les 3.505 places ofertes per a estudis de grau a data d’avui ha obtingut una demanda de 4.454 sol·licituds (1,3 sol·licituds per plaça oferta). Els estudis que han tingut més demanda han estat els graus en Direcció d’empreses BBA, Dret, el doble grau en BBA Direcció d’empreses i dret, Infermeria i Psicologia. La demanda d’aquests estudis s’ha situat entre els 2,8 i el 1,6 sol·licituds per plaça.

La demanda de nous estudiants internacionals se situa en el 18,40 %

Per al curs 2018-2019 cal remarcar que, del total de sol·licituds, 820 corresponen a estudiants internacionals, la qual cosa representa que un 18,40 % dels nous estudiants que han sol·licitat l’accés als estudis de grau a la URL provenen de l’estranger, un 2 % més que l’any anterior. El curs 2017-2018 la URL ha tingut 3.537 estudiants estrangers regulars procedents de 114 països d’arreu del món, 9 més que l’any passat.

El procés d’admissió d’estudiants a la URL es realitza a partir de les notes de Selectivitat (fase obligatòria) i d’unes proves específiques per estudis. Per tant, no és aplicable el sistema de les notes de tall de la Preinscripció Universitària de Catalunya, en què la URL no participa.

En ser un procés d’admissió específic té una dinàmica pròpia que finalitza el mes setembre. És per això que resta oberta l’admissió d’estudiants fins al mes de setembre en totes les titulacions.

Per obtenir informació completa dels estudis amb places vacants i els requeriments específics d’accés, qualsevol estudiant pot adreçar-se al telèfon 93 602 22 00, on rebran atenció personalitzada.

Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.