Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Salesians) Aquest dijous 12 de juliol va tenir lloc l'Acte de lliurament de diplomes dels alumnes que han cursat el PFI Auxiliar de Muntatges i Instal·lacions Electrotècniques d'Edificis, promogut per Salesians Sant Jordi a través d'una d'una de les seves Plataformes d'Educació Social del territori, concretament a Barcelona- Martí-Codolar.

Aquest curs pretén posicionar les noves Tecnologies d'Informació i Comunicació (TIC) com a palanca de motivació que afavoreixi l'activació dels joves en risc d'exclusió social de cara al seu futur educatiu i a la seva inserció laboral.

Com a part de la iniciativa Tech Institute, Samsung ha col·laborat amb Salesians Sant Jordi, entitat que lidera aquesta iniciativa, posant a disposició de l'alumnat i docents seva tecnologia per tal de fer més completa la seva formació en l'àmbit tecnològic.

"És un orgull per a una iniciativa com Samsung Tech Institute poder donar una sortida formativa i laboral a joves que troben en la tecnologia una oportunitat per millorar el seu futur", assenyala Francisco Hortigüela, director de Relacions Institucionals i Ciutadania Corporativa de Samsung Espanya.

Per la inclusió social

La Plataforma salesiana d'Educació Social Martí-Codolar, és un projecte impulsat per Salesians Sant Jordi amb l'objectiu de donar resposta als infants, joves i famílies en situació d'exclusió social, oferint-los diverses possibilitats educatives en àmbits com la formació o l'orientació laboral.

Dirigit fonamentalment als barris de Carmel, la Clota, Vall d'Hebron i la Teixonera, aquest Pla de Formació i Inserció té vocació de treballar la globalitat de la persona i la seva ocupabilitat, davant el creixent nombre de joves que no treballen ni estudien.

La iniciativa ha comptat amb la col·laboració i finançament de la Fundació BCN Formació Professional, el Districte Guinardó de l'Ajuntament de Barcelona, ??Samsung i Informàtica El Corte Inglés, fent possible la construcció de noves oportunitats per als joves que han cursat el PFI.

Diplomes també per al PFI d'Hostaleria

El dia 10 de juliol, també a la seu del Districte es va realitzar la graduació dels joves del PFI d'Auxiliar d'Hoteleria, curs 2017-2018. Un acte especial i emotiu en què van acompanyar els joves les seves famílies i les empreses i institucions que han donat suport a aquest projecte.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.