Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Jordi Llisterri –CR)La relació amb el Vaticà és important que sigui directe i és bo que el Vaticà conegui el fet diferencial català”. Així ho creu Xavier Puigdollers i ho marca com una tasca de la Direcció General d’Afers Religiosos sense “posar-se en el paper de ningú”. Preguntat sobre si això s’ha de visualitzar amb el papa felicitant en català el Nadal i la Pasqua, Puigdollers diu a CatalunyaReligió.cat que “pot tenir la seva transcendència si es produeix perquè el papa reconeix el fet català”.

En aquesta segona part de l’entrevista el nou director general explica que la voluntat és “continuar” els convenis de col·laboració o finançament amb les confessions no catòliques que tenen vigència fins aquest any i que quan arribi el moment de renovar-los es quan es valorarà si cal modificar-los o ampliar-los.

Finalment, Xavier Puigdollers es presenta com “una persona de base que ha treballat marcat per la fe” i des de la seva trajectòria en l’àmbit social "no em sento més d’una família que d’una altra”.