Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
santuari-cabrera
Fotografia: Bisbat de Vic.

Bisbat de Vic Després d'uns quants mesos de rehabilitació i amb una nova gestió, s'ha reobert l'hostatgeria del santuari de Cabrera. El restaurant servirà esmorzars i dinars de divendres a diumenge; i només sopars per als allotjats.

Les obres a l'hostatgeria de Cabrera han inclòs l'adequació de les antigues habitacions en format refugi de muntanya. Hi ha quatre habitacions familiars i dues per a grups de fins a deu persones. 

Les millores que ha dut a terme 'Santuaris.cat' inclouen una instal·lació fotovoltaica (fins ara hi havia un generador de gasoil), el canvi dels tancaments, canvi de mobiliari i repintada total. 'Santuaris.cat' és l'empresa que fa poc va crear el bisbat de Vic per professionalitzar i modernitzar la gestió dels santuaris.

Un dels santuaris marians més visitats de Vic

A cavall de les comarques d’Osona i la Garrotxa, coronant les muntanyes del Collsacabra, hi ha el santuari dedicat a la Mare de Déu de Cabrera. Per la seva privilegiada ubicació, balcó al Cabrerès, és un dels santuaris marians més visitat pels creients i excursionistes i amb més devoció de la contrada.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.