Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Fundació Escola Cristiana de Catalunya) La novena edició del Premi Armengol Mir, convocat per la Fundació Escola Cristiana de Catalunya amb el patrocini de Baula, ja té obra guanyadora: Connectem l’escriptura amb les emocions. Proposta d’innovació de cursos d’escriptura com a viatge interior, de Conxita Tarruell Llonch, mestra i escriptora de l’Escola Pia de Sabadell

El treball presentat aporta, mitjançant l’escriptura com a eina, la possibilitat d’entrar en el món interior, fer-ne reflexió i pregària. Transformant l’actitud podem incidir en la realitat que ens envolta amb serenor i bon fer.

El jurat també ha concedit un accèssit al treball titulat Impossible, de Carmen Albana Sanz Rodríguez i Virginia Espejo i Baidez, mestra i psicòloga, respectivament, del col·legi Nostra Senyora de Montserrat de Parets del Vallès.

Es tracta d’un treball en què, partint de l’ideari d’un centre educatiu cristià en el qual s’incorpora l’educació emocional, es descriu el treball i l’experiència obtinguda a través de membres del centre amb una escola de Montevideo-Uruguai.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.