Pasar al contenido principal
admin

(Blanquerna) Un any més, la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport organitza l'Escola d'Estiu, que enguany tindrà lloc del 3 al 7 de juliol. El programa inclou cursos monogràfics per repensar l'educació i d'altres cursos pràctics i innovadors sobre diferents temàtiques educatives.

Els primers seran impartits pels membres dels diversos grups d'especial interès (GEI), formats per docents innovadors en actiu, professorat universitari, membres de grups d'investigació i d'altres professionals de l'educació que s'han trobat a la Facultat durant els darrers dos anys per posar en comú recursos, pràctiques de referència i metodologies innovadores. Els GEI mostraran experiències al voltant dels reptes que es plantegen en totes les escoles d'infantil, primària i secundària. Els cursos previstos es dedicaran a analitzar qüestions com ara l'aprenentatge amb TIC, l'atenció a la diversitat, el treball cooperatiu, l'educació integral, el treball tutorial o la pèrdua, la mort i el dol en el context educatiu, entre d'altres.

D'altra banda, l'Escola d'Estiu també oferirà cursos pràctics i innovadors sobre diverses temàtiques educatives, com ara la detecció i intervenció en dificultats d'aprenentatge, la comunicació emocional, els primers auxilis en nadons i nens, les pràctiques corporals amb música o ball a l'escola, la intel·ligència emocional, la plàstica i l'art infantil o la psicomotricitat.

L'Escola d'Estiu Blanquerna està adreçada als mestres i professionals de la docència amb l'objectiu de compartir coneixements i descobrir novetats per portar a l'aula el proper curs.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.