Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Avui presente, el text sencer de la ponència que el Cardenal-Arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, pronuncià al Vè Congrés Català de Congregacions, Confraries i Germandats de Setmana Santa, que, amb el tema “Setmana Santa, expressió de fe”, es celebrà a Mataró fa dos caps de setmana.

Sistach tracta, en els 17 folis del text que adjuntem, títols com "actualitat i urgència de l’evangelització", "tots estem cridats a evangelitzar", "evangelitzar és la finalitat bàsica de totes les confraries", "espiritualitat dels confrares, la seva participació en la pastoral diocesana i en la pastoral parroquial", "les confraries com a casa i escola de comunió" i l"es confraries davant la crisi econòmica".

“En els moments que vivim sofrint les greus conseqüències de la crisis econòmica, amb més de quatre milions d’aturats, ens cal intensificar la nostra solidaritat i compartir el que tenim. Per això penso que les confraries estan cridades a fer-ho entre els seus membres més necessitats i envers els altres”, va dir el cardenal.