Dia:  Viernes, 15 de Noviembre
Hora:  de 16:00 a 20:00
Lloc:  Museu Episcopal de Vic. Vic
Organitza:  Museu Episcopal de Vic
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Museu Episcopal de Vic
Plaça del Bisbe Oliba, 3, 08500 , Vic
Jornada

Jornada Bill Viola. Quan Art i Tecnologia dansen en l’Espiritualitat, a Vic

L’Institut Superior de Ciències Religioses de Vic conjuntament amb el Museu Episcopal de Vic, i amb la col.laboració i sinergia de diferents institucions de la ciutat, es complauen en presentar-vos la propera Jornada Bill Viola. Quan Art i Tecnologia dansen en l’Espiritualitat, que tindrà lloc el divendres 15 de novembre al MEV, de 16 a 20h.

Bill Viola és un dels artistes més reconeguts en l camp del videoart, l’expressió dels sentiments i la condició humana a través de la tecnologia audiovisual. En aquesta jornada diversos professionals analitzaran des de la seva òptica particular el treball de Viola, per aportar-nos diferents mirades sobre la seva obra.

El Museu Episcopal de Vic és un dels cinc equipaments culturals catalans que acullen una obra de l’artista nord-americà Bill Viola, complementant l’exposició dedicada a la seva trajectòria –Miralls de l’invisible- que té lloc a La Pedrera del 4 d’octubre de 2019 al 5 de gener de 2020. Considerat un dels pioners del videoart, l’obra de Viola entrarà en diàleg amb les obres romàniques i gòtiques del Museu.

Analitzarem la figura de Bill Viola i la seva obra de la mà dels especialistes Llucià Homs, del Dr. Bert M. Daelemans S.J, i la Dra. Lourdes Cirlot. Seguirà, després de les corresponents intervencions, una taula rodona amb el públic assistent.

Entrada lliure, aforament limitat - Cal prèvia inscripció al web del MEV:

https://www.museuepiscopalvic.com/ca/actualitat/activitats/jornada-bill-viola

o bé trucant al 938869360

JORNADA BILL VIOLA

Quan Art i Tecnologia dansen en l’Espiritualitat

Bill Viola és un dels artistes més reconeguts en el camp del videoart i l’expressió dels sentiments i la condició humana a través de la tecnologia audiovisual. En aquesta jornada diversos professionals analitzaran des de la seva òptica particular el treball de Viola, per aportar-nos diferents mirades sobre la seva obra.  

Divendres 15 de novembre de 2019 de 16 a 20h
Preu: gratuït
Places limitades                                                                                  

Organitza:
Museu Episcopal de Vic
Institut de Ciències Religioses de Vic
 
Col·labora:
ACVIC Centre d’Arts Contemporànies
EASD Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic
L’Albergueria
Universitat de Vic
 
En el Marc de l’exposició Bill Viola Miralls de l’Invisible, La pedrera.

INSCRIU-TE

PROGRAMA