Dia:  Domingo, 28 de Noviembre
Hora:  a les 11:00
Lloc:  Barcelona
Organitza:  Explica'm Barcelona
Preu:  14.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Plaça Sant Jaume cantonada carrer Ciutat , 08002, Barcelona
Visita guiada

Barcelona Jueva

  • Diumenge 21/11 - 11h Ruta en català
  • Diumenge 28/11 - 11h Ruta en català

Ressegueix la petjada dels jueus sobre la ciutat de Barcelona des de l'edat mitjana fins a l'actualitat. Què en queda, de l'antic call, que allotjà una de les comunitats més importants de l'Europa del Sud? Què se'n va fer, dels jueus barcelonins, després de l'expulsió i quan es va recuperar el culte jueu a la ciutat? Com els hi va afectar la Inquisició? Aquestes i altres respostes són les que trobaràs amb el nostre itinerari.

PUNT DE TROBADA: a l'hora convinguda a la Final de la ruta als voltants de la Generalitat. Durada aprox. 2h. Caldrà portar justificant de pagament (serveix mòbil). Mireu de ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Els menors de 16 anys paguen la meitat (caldrà abonar-ho el dia de la sortida). Menors de 10 anys gratis. En tots dos casos caldrà informar-nos de l'assistència de menors per comptabilitzar-los al grup.

Per anul.lacions o canvis de reserves caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altrA sortida. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.