Pasar al contenido principal
zt
Data de l'esdeveniment
Adreça (carrer i número)
Bori Sa (Puli)
Telèfon
34 655 033 018
Municipi
Sales de Llierca
Nom de l'entitat organitzadora
Bori Centre Zen Phone
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Zen al voltant de la taula, a la Garrotxa

Taller de cuina zen amb la xef Avital Sebagg

Del 24 al 26 de maig (arribada dijous 23)

Places limitades

Avital Sebbag, xef vegana i practicant certificada de medicina xinesa, ens inspirarà a cuinar una varietat impressionant de receptes nutritives i delicioses inspirades en el zen i els antics principis de la nutrició.

En aquest taller de 4 parts prepararem unes 20 receptes veganes i aprendrem a dominar l’art de la cuina de retir. Aquest taller està obert a qualsevol persona que vulgui aprendre més sobre la cuina vegana, així com als “kitchen masters” que actualment ajuden en retirs o les cuines de Centres Zen, per aprendre les habilitats necessàries per organitzar una cuina, crear menús, elaborar receptes veganes saboroses i saludables per nodrir i donar suport a la gent en la seva pràctica i dirigir una cuina en un entorn de retir.

El taller tindrà lloc al nostre Centre Zen de muntanya, situat al bell mig del paratge verge del Parc Natural de l’Alta Garrotxa. Els participants també experimentaran l’antiga pràctica del zen coreà de l’Escola Kwan Um de Zen.

Consulta el programa aquí!

Professora: Avital Sebbag, investigadora d’alimentació antropològica i cuinera vegana, coneguda pel seu llibre “Five Seasons in the Kitchen – Zen Inspired Vegan Cooking“, fa dues dècades que practica el zen coreà, i avui ensenya i gestiona el Centre Zen Hasharon a Israel. Avital ha integrat els seus amplis mons de continguts culinaris amb l’ensenyament del zen i realitza tallers de cuina i enriquiment a les cuines dels temples, centres zen i diversos òrgans que conviden al seu coneixement. Avital ensenya a fer la connexió escollint plats en funció de la vegetació de les estacions, més adequats per als seus retirs

Preu: 390 € / 290 € (socis de l’Escola Kwan Um)
Inclou curs i allotjament. 10% de descompte si t’apuntes abans del 1 de maig!

Per més informació i inscripcions, siusplau escriure a boricentrozen@hotmail.com