Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(La Salle) Un equip de La Salle Tarragona es proclamava campió del programa educatiu de simulació empresarial, Young Business Talents, la setmana passada.

La competició, patrocinada per diverses empreses, va donar el tret de sortida el passat mes de novembre amb més de 3.000 equips de tot l’Estat, el que representa prop de 12.000 alumnes i professors. Young Business Talents és un simulador empresarial que permet practicar la presa de decisions dins d'una empresa, i el concurs, mitjançant l'ús del programari, premia les millors planificacions empresarials entre els joves.

L’equip Jibiri de La Salle Tarragona format pels alumnes Pau Bermúdez, Carlos Garciapons i Jordi Mir aconseguia fer-se amb el primer lloc de la competició. Una cita on els joves han hagut de decidir diverses accions relacionades amb el món empresarial com estratègies de producció, de màrqueting, de posicionament, entre d’altres.

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.