Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(Editorial Claret) La cripta de la Sagrada Família, la façana del naixement, la façana de la nau lateral, el xiprer, l’escala de cargol dins de cadascuna de les torres dels apòstols, el finestral de la façana de la passió i els vitralls de la nau lateral són només algunes de les il·lustracions que es poden trobar en el llibre 'Sagrada Família', de Teresa Campos i editat per l'editorial Claret.

El llibret permet descobrir l’univers de Gaudí, la seva bellesa i els seus misteris, l’amor per la natura i com recrear-la mitjançant l’arquitectura. El llibre, amb edició trilingüe en català, castellà i anglès, inclou un mapa de Barcelona per als més petits.

Teresa Campos és nascuda a Barcelona, on hi viu dibuixant, pintant, retallant...i pensant. Campos és autora i il·lustradora d’àlbums il·lustrats. La seva primera creació com a llibre infantil va ser una sèrie de quatre títols il·lustrats amb la tècnica de collage, que va ser publicada l’any 2008 per l’editorial Intermón Oxfam com a col·lecció: 'En Tembo, tot ho aprèn'.

Des de llavors, han seguit altres títols plens de vida i color: Sant Jordi i el drac; Nit de llum; El Ratoncito Pérez... Ha treballat en nombrosos projectes del món editorial infantil, així com també en publicacions per a empreses i en produccions d’Apps per al sector digital. Ha publicat diversos llibres amb l’editorial Claret, com el conte de la Babuixka, Sant Jordi per pintar i Nadal per pintar.

Temàtica
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.