Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

(OHSJD) La Pasqua Hospitalària és una proposta que ofereixen els Germans de Sant Joan de Déu per viure la Setmana Santa, centre de la vida de tot cristià, al costat d'altres joves i des d'una experiència de pregària i servei sota el lema "Creats per amor, per estimar ".

El lloc de celebració d'aquest any serà a la Fundació Institut Sant Josep de Madrid, un centre hospitalari dels Germans de Sant Joan de Déu que té com a missió oferir atenció integral a les persones amb processos clínics complexos en fase subaguda i crònica, amb alt nivell de dependència, en règim d'hospitalització, ambulatori i domiciliari.

El lema d'aquest any s'amaga en un joc de paraules: Creats per amor, per estimar. Hem estat creats per estimar i ser estimats. "I per a realitzar aquest ideal tenim necessitat de la gràcia de Déu, ens cal rebre en nosaltres la capacitat d'estimar que prové de Déu mateix. Déu, que és Amor, ens ha creat per fer-nos partícips de la seva vida, per ser estimats per Ell i per estimar-lo, i per estimar amb Ell a totes les persones. Aquest és el somni de Déu per a tot home i dona. L'amor, dóna impuls i fecunditat a la vida i al camí de fe: sense l'amor, la vida i la fe es queden estèrils".

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.