Dia:  Domingo, 18 de Abril
Hora:  a les 11:30
Lloc:  Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes . Barcelona
Organitza:  Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes | Ajuntament de Barcelona
Preu:  5.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes
Baixada del Monestir, 9, 08034 , Barcelona
Visita guiada

La vida al Monestir de Pedralbes

En aquesta visita ho descobrireu tot sobre com era la vida al Monestir i l’art que s’amaga a les diferents estances.

Horaris: 11.30 h (castellà) i 12.30 h (català)

El Monestir de Santa Maria de Pedralbes us vol explicar la seva història. Com? És molt fàcil. A partir de les visites guiades ‘El monestir de Pedralbes. Història i art’, una passejada que us portarà per les diferents estances del Monestir on descobrireu com era la vida de clausura de les monges clarisses que se’n feien càrrec a l’edat mitjana. A més, també us mostraran l’arquitectura i l’art que acullen les diferents estances del cenobi, que ha estat sempre una de les seves marques personals. Aquestes visites tindran lloc els diumenges 4 i 18 d’abril en dos horaris, segons l’idioma de la visita: a les 11.30 h en castellà i a les 12.30 h en català.

La reina Elisenda de Montcada va fundar el Monestir l’any 1327, que es va edificar sobre el mas Pedralbes i va acollir una comunitat de monges clarisses. Les visites guiades són una oportunitat única per viatjar en el temps i descobrir la història que s’amaga darrere els murs d’aquest espai tan emblemàtic de Barcelona.

Les entrades pel dia 4 costen 3 euros i, pel 18, 5 euros, i les podeu reservar a través d’aquest enllaç. Per qualsevol dubte, podeu enviar un correu electrònic a reservesmonestirpedralbes@bcn.cat o trucar al 93 256 34 27.