Dia:  Lunes, 11 de Noviembre
Hora:  a les 10:30
Lloc:  Casa del Tibet. Barcelona
Organitza:  Fundació Casa del Tibet de Barceona
Casa del Tibet
Carrer Rosselló 181, 08036 , Barcelona
Presentació de llibre

Presentació del llibre 'Esperanza activa', de Joanna Macy i Chris Johnstone

PRESENTACIÓN DEL LIBRO «ESPERANZA ACTIVA. CÓMO AFRONTAR EL DESASTRE MUNDIAL SIN VOLVERNOS LOCOS»

De Joanna Macy y Chris Johnstone. Ediciones La Llave

Presentació a càrrec de Daniel Turón, màster DDHH i ciutadania UB, consultor conflictologia UOC. Coordinador Formación integral holística para la transformación social sostenible, UdG. Ecofilòsof. Co-traductor del llibre.

Presentem el llibre recentment traduït de Joanna Macy i Chris Johnstone. Un ensenyament Ecobudista per al nostre temps, una joia del Dharma que ens inspira a navegar aquests temps observant la realitat tal com és.

La ecofilósofa Joanna Macy, Ph.D., és una erudita del budisme, la teoria general de sistemes i l’ecologia profunda. Una veu respectada en els moviments per la pau, la justícia i l’ecologia, ella entreteixeix el seu academicisme amb cinc dècades d’activisme.

Com a mestra arrel del Treball que Reconnecta, ha creat un marc teòric innovador per al canvi personal i social, així com una poderosa metodologia de tallers vivencials per a la seva aplicació.

 

“Aquest és un poderós llibre per llegir en aquests temps foscos. Escrit amb saviesa i passió, ens parla de compassió equilibrada, esperança, amor i fortalesa; així com la voluntat de canviar les coses. Esperança Activa és una brillant guia per el seny i l’amor “. Roshi Joan Halifax, abat del Centre Upaya Zen.

«Esperança Activa ens ajuda a mirar incansablement els horrors que ens confronten, a honorar el dolor que sentim pel nostre món i a permetre que la veritat ens enforteixi en lloc de paralitzar-nos. Si vols servir a la Terra però no saps com, si et sents aclaparat per la magnitud de la tasca que t’espera, si vols trobar el paper que només tu pots jugar en el Gran Treball, llegeix aquest llibre ». John Seed, The Rainforest Information Centre.

«Els llibres sobre el canvi ecosocial de vegades s’obliden d’un component fonamental: com desenvolupar la nostra pròpia capacitat de resiliència per contribuir plenament a aquest procés? Esperança Activa omple aquest buit d’una manera bonica, guiant el lector en un viatge a través de la gratitud, el dolor, la interconnexió i, finalment, la transformació ». Naomi Klein, autora de “Dir no No n’hi ha prou”.

(Font: Editorial La Clau)

MÉS INFORMACIÓ:
Joanna Macy
Chris Johnstone

Vídeo de presentació del llibre amb presència dels traductors Joan Solé i Daniel Turón