Dia:  Viernes, 12 de Noviembre
Hora:  a les 18:30
Lloc:  Ateneu Barcelonès - Sala Verdaguer. Barcelona
Organitza:  Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Ateneu Barcelonès - Sala Verdaguer
Carrer de la Canuda, 6, 08002, Barcelona
Trobada

Lliurament del premi Abat Marcet 2021 a Marion Muller-Colard i Jordi Cervera

Divendres 12 de novembre, a les 18:30h, se celebrarà l'acte de lliurament del 2n premi Abat Marcet de llibre religiós en llengua catalana, que s'ha concedit ex aequo als llibres L'altre Déu. El plany, l'amenaça i la gràcia, de Marion Muller-Colard (Fragmenta Editorial), i Els exiliats i empresonats de la Bíblia, de Jordi Cervera (Publicacions de l'Abadia de Montserrat). Serà a la Sala Verdaguer de l'Ateneu Barcelonès (Carrer Canuda 6, Barcelona). Cal confirmar l'assistència a LaLliga.cat@gmail.com.

El jurat del premi, instituït per la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat, va guardonar també amb una menció especial el llibre Hal·Lelu·iah, d'Hilari Raguer (Publicacions de l'Abadia de Montserrat).

Hi intervindran Carles Armengol, president de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat, Jordi de nadal, Sílvia Coll-Vinent i pere Fàbregues (membres del Jurat), el P. Bernat Juliol, prior de Montserrat, i un representant institucional.

L'acte és obert, però cal confirmar l'assistència per correu electrònic a LaLliga.cat@gmail.com, amb l'única limitació de l'aforament.

Imatge

El Premi Abat Marcet

El Premi Abat Marcet vol identificar i difondre el llibre de temàtica religiosa publicat en català. Amb aquesta iniciativa, la Lliga de la Mare de Déu de Montserrat vol ser útil per enfortir la presència del fet religiós en el si de la nostra cultura i de la nostra comunitat nacional i impulsar la presència de la llengua catalana en l'edició del llibre religiós. El premi vol honorar també la important obra cultural i religiosa de qui fou abat de Montserrat, Antoni Maria Marcet.

En aquesta edició el jurat, que ha avaluat una trentena de títols, ha estat format per Sílvia Coll-Vinent, filòloga catalana i professora de la facultat de Filosofia de la Universitat Ramon Llull, Pere Fàbregues, llibreter i articulista, Josep Miquel Bausset OSB, monjo de Montserrat, articulista i Conseller de la Lliga, Carles Armengol, pedagog i president de la Lliga, i Jordi de Nadal, expert en art, membre de la Lliga, que ha actuat com a secretari.