Dia:  Lunes, 6 de Abril
Hora:  a les 20:00
Lloc:  Basílica de la Sagrada Família. Barcelona
Basílica de la Sagrada Família
Carrer de Mallorca, 401 , 08013, Barcelona
Projecció

Il·luminació de la Sagrada Família des de casa #Preguemacasa #viulaSagradaFamília

La Sagrada Família recupera la il·luminació de la façana de la Passió per gaudir-la des de casa

A través del canal de YouTube de la Sagrada Família, es podrà accedir a la retransmissió de l’esdeveniment del qual van gaudir més de 20.000 persones l’any passat

 

Més de 20.000 persones van assistir l’any passat a les diferents sessions d’il·luminació de la façana de la Passió coincidint amb els dies de Setmana Santa. Per tal de mantenir la tradició d’un esdeveniment molt valorat pel veïnat del barri, la Sagrada Família ha decidit oferir de forma gratuïta i oberta a tots els públics la gravació de la il·luminació de la façana de la Passió del darrer any.

El dia d’inici de l’experiència serà dilluns, 6 d’abril, a les 20 h. A través del canal de YouTube de la Sagrada Família, tothom qui ho desitgi podrà accedir al videoresum de l’esdeveniment de l’any passat. A través d’una locució musicada, l’esdeveniment va resseguint les escenes de la façana de la Passió on l’escultor Josep Maria Subirachs va plasmar els últims dies de la vida de Jesús.

A més, a través del hashtag #viulaSagradaFamília, tothom qui estigui seguint l’esdeveniment podrà anar comentant les sensacions i emocions del moment.

Els continguts publicats expressament per a aquestes dates estaran accessibles de forma pública i gratuïta fins al Dilluns de Pasqua.