Dia:  Sábado, 12 de Diciembre
Hora:  de 16:00 a 20:00
Lloc:  ▶️ Zoom. Barcelona
Organitza:  Sakyadhita Spain
Preu:  10.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
▶️ Zoom
Barcelona, Barcelona
Trobada

Dharma-Gaia: budisme, dones i crisi climàtica

Online vía Zoom

 

Tenim el plaer d’informar-vos que el dissabte 12 de desembre de 2020, de 4.00 pm a 8.00 pm (hora d’Espanya), tindrà lloc el II Simposi de Sakyadhita de parla hispana. En aquesta ocasió, la temàtica triada és la crisi climàtica i la seva relació amb el budisme i les dones. De quina manera afrontem, com a dones budistes, la crisi climàtica que estem vivint? Quines solucions podem aportar des de la nostra saviesa i acció col·lectiva per frenar els seus efectes catastròfics sobre el nostre planeta? Quines iniciatives existeixen actualment en aquesta línia?

Per respondre a aquestes i altres preguntes, tindrem l’honor de comptar amb l’excepcional participació de tres grandíssimes mestres budistes, totes elles amb un fort compromís amb el medi ambient: Jetsunma Tenzin Palmo (tradició tibetana Dukpa Kagyü), Roshi Joan Halifax (tradició zen ) i Ven. Karma Lekshe Tsomo (tradició tibetana Gelug). També comptarem amb la participació estel·lar de les fabuloses Kung Fu Nuns, que ens parlaran de les seves accions i campanyes pel medi ambient, i ens mostraran algunes de les seves exhibicions de Kung-Fu.

El simposi se celebrarà en línia a través de la plataforma Zoom i oferirà interpretació simultània de l’anglès a l’espanyol. Properament obrirem les inscripcions (aportació mínima de 10 € per a públic general i de 5 € per sòcies de Sakyadhita Spain) a través d’aquesta mateixa pàgina web. Les persones inscrites rebran un codi per poder accedir a l’simposi.

Programa provisional del simposi:

[Punxa aquí per convertir l’horari de Madrid, Espanya, al de la teva ciutat]

4.00 am a 4.15 pm  Benvinguda i presentació

4.15 am a 4.30 pm  Meditació guiada amb Lama Tsondru

4.30 am a 5.00 pm  Intervenció de Jetsunma Tenzin Palmo

5.00 am a 5.30 pm  Intervenció de les Kung Fu Nuns

5.30 am a 5.45 pm  Pausa

5.45 am a 6.30 pm  Intervenció de Roshi Joan Halifax

6.30 am a 6.50 pm  Intervenció de Ven. Karma Lekshe Tsomo

6.50 am a 7.15 pm  Diàleg sobre Eco-dharma i dones

7.15 am a 7.35 pm  Meditació guiada

7.35 am a 8.00 pm  Síntesi i cloenda