Dia:  Domingo, 6 de Diciembre
Hora:  a les 18:00
Lloc:  Catedral de Santa Maria. La Seu d'Urgell
Organitza:  Associació d’Amics de l’Orgue de les Comarques de Lleida
Catedral de Santa Maria
Plaça del Deganat, 16, 25700 , La Seu d'Urgell
Concert

Concert d'orgue a La Seu d'Urgell

Helio Garcia, trompeta - Jordi Vergés, orgue

Festival de Musica de Tardor Orgues de Ponent i del Pirineu

El dijous dia 10 de setembre va iniciar-se a la vila de Verdú la programació del XXII Festival de Música de Tardor Orgues de Ponent i del Pirineu 2020. D’aquest manera l’església parroquial de Santa Maria de Verdú acollirà la primera de les audicions del cicle organitzat  per l’Associació Amics de l’Orgue de les Comarques de Lleida.

Hi hauran des del dia 10 de setembre fins al 7 de desembre un total de catorze concerts amb la col·laboració de IEI-Diputació de Lleida, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Regidories de Cultura dels Ajuntaments, Joventuts Musicals de la Cerdanya i Amics de l’Orgue de Sant Llorenç de Morunys. Els concerts seran gratuïts i es faran complint tots els protocols establerts en aquest temps de la pandèmia del Covid-19, amb aforaments limitats.

Els concerts arribaran a les poblacions de: Borges Blanques, Cervera, Lleida (2), Os de Balaguer-Les Avellanes, La Pobla de Segur, Puigcerdà, Sant Llorenç de Morunys, Seu d’Urgell, Talarn, Tàrrega, Torres de Segre, Tremp i Verdú.

PROGRAMA ORGUES DE PONENT I DEL PIRINEU 2020