Pasar al contenido principal

Aquest article que publicà ABC fa uns dies avalua els resultats, però sobretot el fet inèdit, de la reunió del Sínode dels Bisbes de l'Església catòlica a l'Orient Mitjà (vegeu ). Inèdit també per la trobada oberta a laics i religiosos, en la que participà la pròpia autora.

Imagen eliminada.

La dispersió dels cristians, les dificultats per viure la fe amb llibertat en algunes zones i el profund desconeixement a l'Occident d'aquiesta activitat són, segons l'article, les tres característiques més relelvants de la relaitat dels catòlics d'aquella zona, que promouen diferents iniciatives socials, especialment lligades al món d el'escola.

"Pero el Sínodo invita a dar un paso más, y un salto cualitativo", diu Lara. "Se trata de fortalecer el testimonio de los cristianos, hombres y mujeres, a nivel personal, familiar y social. En una sociedad en la que la religión forma parte de la identidad de las personas, pero en la que la fe se asocia al templo y a los pastores, se quiere animar a los laicos a que desempeñen un papel protagonista en la construcción de una identidad cristiana fiel al mensaje evangélico".

http://www.abc.es/20101109/opinion-columnas/tribuna-abierta-20101109015…

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.