Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Al número d'aquest mes de la revista Foc Nou hi apareix una entrevista al teòleg i biblista català Josep Rius-Camps i la lingüista bíblica anglesa Jenny Read-Heimerdinger , autors el llibre Demostració a Teòfil (vegeu fitxa i lincs sobre el llibre, aquí), editat per Fragmenta i que ja ha obtingut el el Premi Ciutat de Barcelona de Traducció en Llengua Catalana.

El llibre és la primera edició bilingüe (grec-català) dels textos lluquians segons el Còdex Beza i ha tingut un entusiasta acolliment tant al món literari com al religiós. 

En l'entrevista, feta per Enric Muñarc i Pere Prat i a la que podreu accedir lincant sota aquest text, els dos autors expliquen què representa aquest text, quines aportacions són les més significatives i per què s'han interessat per aquest manuscrit.

Com a complement, a banda dels lincs citats de la fitxa del llibre, podeu accedir també a dos vídeos. Un d'ells correspon a l'acte de presentació del llibre, el passat 26 de gener a Barcelona, que, a banda dels autors i l'editor, comptà amb la participació de Joan Ferrer i Costa, vicedegà de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona, i del poeta, dramaturg i traductor Narcís Comadira. I l'altre és un resum de dues entrevistes als autors. Aquí us els deixem.