Vés al contingut

notícies relacionades

Els editors de temàtica religiosa: "Hem de fer llibres que pugui llegir tothom"

(Laura Mor –CR) El posicionament del llibre religiós en l'àmbit català i en l'internacional és molt heterogeni. Així ho ha evidenciat la 32a Fira Internacional del Llibre, celebrada aquesta setmana a Barcelona. Des de dimecres i fins divendres, el Liber ha convocat editors d'arreu del món i el llibre religiós també s'hi ha fet present. CatalunyaReligió.cat ha parlat amb professionals d'aquest sector d'algunes de les editorials que hi han tingut un estand pròpi.

Autors i lectors de Fragmenta s'apleguen de nou en un fòrum de debat

(Fragmenta) Un conjunt de debats, tallers i conferències es donaran cita al II Fòrum Fragmenta que, amb el títol 'Autors i lectors en diàleg', se celebrarà aquest dissabte a la Casa d'Espiritualitat Sant Felip Neri, de Barcelona, amb un intens programa. Les inscripcions ja estan obertes.

El conseller de Cultura clourà els Diàlegs panikkarians

(Fragmenta) El conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell, clourà el cicle Diàlegs panikkarians que ha girat al voltant dels 8 volums publicats fins ara de l'Opera Omnia Raimon Panikkar els darrers mesos, tasca que ha emprès Fragmenta Editorial.

Sant Jordi i el llibre religiós

(CR) Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, aquest diumenge el programa de TV3 Signes dels Temps ha analitzat la presència del llibre de temàtica religiosa i espiritual en el mercat editorial. El programa especial se centra en una conversa amb la participació de Marcel·lí López, director editorial de Claret; Ignasi Moreta, editor de Fragmenta Editorial; i Lluís Pagès, editor de Pagès Editors.

panoràmica

Veure la fe