Pasar al contenido principal

Impulsar la innovació de la pràctica educativa en el centre i generar el canvi metodològic necessari en funció del propi projecte educatiu. Aquests són els principals objectius de la formació Innovació pedagògica fonamentada. Model de creació de valor per al centre educatiu, que el departament de Qualitat de la FECC convoca el proper 5 de juliol a la seu del carrer dels Àngels de Barcelona.

La sessió, conduïda pel doctor en Ciències de l’Educació i director tècnic de l’Institut ESCALAE, Federico Malpica, s’adreça a directors/es, caps d'estudi, coordinadors pedagògics, responsables de qualitat i responsables d'innovació educativa i presentarà, entre d’altres continguts: conceptes clau de la innovació pedagògica en els centres educatius com a eina de creació de valor i garantia del projecte educatiu a llarg termini, habilitats i competències per realitzar un acompanyament enfocat al compliment i efectivitat dels processos d'ensenyament-aprenentatge i estratègies per millorar contínuament la pràctica docent i garantir els processos educatius.

Programa - Inscripció

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.