Pasar al contenido principal

(MEV) Dijous 8 de setembre a les 12h el MEV convida a tots els mestres a la presentació d’un nou recurs educatiu adreçat als alumnes d’Educació Primària. En l’acte es parlarà de la diversitat de propostes educatives que des del Museu es porten a terme per complementar els aprenentatges escolars.

El nou recurs pedagògic anomenat L’Arqueta de l’Antic Egipte és de préstec gratuït i es deixarà a les escoles durant 15 dies del curs escolar. Aquest conté diversos materials i informació que des del Museu arriba a l’escola per ajudar a descobrir als alumnes la cultura mil•lenària de l’antiga civilització egípcia.

Vinculada a “l’Arqueta de l’Antic Egipte” estrenem una nova activitat Descobrim la mòmia i l’Antic Egipte al Museu per venir a visitar el Museu i fer una immersió a la cultura mil•lenària a través del contacte amb les obres originals.

En les diverses activitats educatives s’hi desenvolupen coneixements interdisciplinaris vinculats a les àrees de Ciències Socials, Llengües, Ciències Naturals i Visual i Plàstica.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.