Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Després de les diverses etapes i canvis que ha viscut l’emissora de l’arquebisbat de Barcelona, les darreres dades de l’EGM confirmen l’augment de l’audiència de Ràdio Estel. Segons el darrer Estudi General de Mitjans publicat aquest dijous Ràdio Estel és escoltada per 18.000 persones, cada dia de dilluns a divendres. Fa exactament un any l´audiència era de 2.000 persones.

Enric Frigola, cap de programes de Ràdio Estel, valora amb prevenció aquestes dades però explica a CatalunyaReligió.cat que “confirmen que el model de programació que estem fent és viable”. Frigola diu que “no es fàcil fer una ràdio que no és comercial, però les dades són una tendència positiva i mostren que es pot fer treballant bé, amb rigor i ganes”. Frigola es va incorporar a Ràdio Estel fa un any a l’equip que dirigeix Jaume Aymar.

Aquesta tendència creixent del darrer any es confirma també per les dades del Barometre de la Comunicació. També segons l’EGM, des del desembre Ràdio Estel ha crescut amb 8.000 oients i superar algunes de les emissores generalistes públiques i privades que emeten a Catalunya.