Vés al contingut

notícies relacionades

El papa torna a rebre a Sistach en audiència privada

(Jordi Llisterri- CR) Un any després de la primera audiència privada amb el papa, aquest dissabte el cardenal Lluís Martínez Sistach ha estat rebut de nou per Francesc. L’audiència s’ha publicat aquest dilluns en el butlletí oficial del Vaticà, però no s’ha comunicat cap referència al contingut de la trobada.

El papa Francesc rep el cardenal Sistach en audiència privada

(CR) El cardenal-arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, ha estat rebut aquest divendres en audiència privada pel papa Francesc, segons ha informat amb una nota l’arquebisbat. Tot i que des de l’elecció de Francesc han pogut parlar en diversos actes als quals ha assistit el cardenal, aquesta és la primera audiència privada de Sistach amb Francesc. L’arquebisbe de Barcelona va presentar la seva renuncia a la seu Barcelonina el 2012 en complir els 75 i la seva successió és una de qüestions que haurà de resoldre el nou papa.

Joan-Enric Vives: “Ha aparegut el creient que és Joseph Ratzinger”

(J. Llisterri / E. Muntané – Roma) Després de la darrera audiència pública de Benet XVI a la Plaça de Sant Pere del Vaticà, el papa ha rebut aquest dimecres de forma privada un reduït grup de caps d’Estat i representants polítics, entre ells l’arquebisbe d’Urgell.

Benet XVI: “La barca de l'Església no és meva, no és nostra, és de Déu"

(CR) Desenes de milers de persones s’han aplegat aquest matí a la Plaça Sant Pere del Vaticà per escoltar la darrera audiència de Benet XVI, abans que demà renunciï al càrrec. El primer que ha fet Joseph Ratzinger ha estat agrair la presència de la multitud: "Us agraeixo a tots que hagueu vingut a aquesta última audiència general del meu pontificat.

Benet XVI “L'Església és de Crist”

(CR) Benet XVI ha presidit aquest dimecres la seva penúltima audiència general, celebrada el primer dia de Quaresma a l'Aula Pau VI del Vaticà. En l'inici de l'audiència Benet XVI ha reiterat les paraules amb què va anunciar la seva renúncia, el passat dilluns: "Ho he decidit en plena llibertat i pel bé de l'Església, després d'haver resat molt de temps i d'haver examinat la meva consciència davant Déu, profundament conscient de la gravetat d'aquest acte".

Benet XVI rep en audiència privada a Martínez Sistach

(Arquebisbat de Barcelona) El Sant Pare, Benet XVI, ha rebut aquest divendres al matí en audiència privada al Palau Apostòlic del Vaticà el cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona. L'audiència ha estat demanada pel cardenal Martínez Sistach, amb motiu dels seus 75 anys, com acostumen a fer els cardenals.

Ràdio Estel guanya 5.000 oients en un any

(CR) Segons les dades del darrer Baròmetre de la Comunicació, 22.000 persones escolten cada dia Ràdio Estel. Aquesta xifra representa un increment de 5.000 oients en un any, quan eren 17.000 els oients de Ràdio Estel, que al bisbat d’Urgell emet com a Ràdio Principat.

Veure la fe