Pasar al contenido principal

Fa un any que funciona el Banc dels Aliments de Manresa. Varem començar amb 40 famílies i ja superem les 500. Més de 1.600 persones depenen dels aliments que els podem donar cada setmana. No tenim cap ajuda de l’administració i depenem 100% de les ajudes de la gent. Un cop al més el Banc dels aliments de Barcelona ens ajuda, i això ha alleugerit la Nostra situació, però ens veiem obligats a fer una nova crida ciutadana.

¿Com ens podeu ajudar? Les farinetes, la llet de continuació i els bolquers tenen uns preus prohibitius, i necessitem ajuda per poder comprar-los o bé alguna empresa o particulars que ens donin en especies o en metàl·lic.

El local on funcionaven fins ara, se’ns ha quedat molt petit, i en 15 dies anem a un nou local de 200 mts2. que ens permetrà atendre millor a les persones.

Cada fitxa de derivació dels serveis socials o de les àrees bàsiques, es una història i un drama personal o familiar. Una trentena de voluntaris fan possible l’acollida personalitzada.

No podem permetre que a “casa nostra” hagi gent que s’ho passi malament: entre tots podem ajudar. Sumant esforços, multiplicarem resultats.

Si ens voleu ajudar, digueu-nos: plataformaciutadanasolidaritat@gmail.com

O fent un ingrés al 2100 4955 58 2200019451

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.