Actualitat

previous següent
(Glòria Barrete –CR) Una nena d'onze anys mor per manca d'insulina durant la travessa entre Líbia i Itàlia. Portava la injecció a una motxilla que els traficants de persones van llençar al mar. El seu pare es va veure obligat a deixar el cadàver de la seva filla.
(Laura Mor –CR) “A la patera érem una colla. Dels cinc que ens coneixíem, n'han mort quatre: tres amics i el meu germà”. És un dels relats que ha conegut de primera mà la germana Enriqueta Guarch, del monestir de Sant Benet de Montserrat. Aquests dies, coincidint amb les vacances d'estiu, fa estada a Ceuta. I es pregunta: “Qui traurà el pes del damunt d'aquesta criatura?”
previous següent
El programa "tot un món" de TV3 entrevista Aldin Martínez a qui una crida interior va fer que deixés una bona feina a les Filipines per venir cap a Catalunya a estudiar al seminari per ser capellà a l'arquebisbat de Tarragona. D'això, en fa sis anys, i està a punt d'acabar els estudis. Podeu veure el video aquí.

Desenes d'entitats demanen acollir refugiats

Aquest diumenge milers de persones s'han manifestat a Barcelona per demanar a la Unió Europea l'obertura de fronteres i expressar la necessitat d'acollir les persones que fugen de la guerra i de la misèria. Entre els convocants, una bona pila d'entitats cristianes. "No és il·legal, són persones" i "Obriu fronteres, volem acollir" són algunes de les reivindicacions que s'hi han pogut escoltar. Els ...Llegiu +

Propostes

Lectures de la missa

 25/06/2016DISSABTE DE
per Monestir de Poblet
25/06/2016DISSABTE DE LA SETMANA XII DURANT L'ANY / IILectura primera Lm 2...

Llibres recomanats

El cristianisme. Història, espiritualitat, teologia, tradicions i festes.
per Martí Âvila.
Una aproximació als signes d'identitat del cristianisme. ...

Estudis d'Evangeli

Els Estudis d'Evangeli d'en Jaume Fontbona: tu vés i anuncia el Regne de Déu
per El Pradó
 D. 13 durant l’any C 1. Llegim el text (Lc 9,51-62) 1Quan es complie...

L'ambó de Poblet

DIUMENGE XI DURANT L’ANY (Cicle C)
per Monestir de Poblet
Homilia predicada pel P. Rafel BarruèQuin és el designi de Déu per a mi? Dé...