Actualitat

previous següent
(Sant Joan de Déu) La Xarxa d’Atenció a les Persones Sense Llar ha emès un comunicat sobre l'agressió que va patir una persona que dormia al carrer, el passat mes d'octubre, i la detenció dels seus presumptes agressors la setmana passada.
(Jordi Llisterri-CR) El cardenal Lluís Martínez Sistach es va definir com una persona pre-digital, però alhora és el prelat català amb més seguidors al Twitter i ara ha obert un blog. És a dir, en el món digital tot és posar-s'hi. I la constatació és que queda molt feina per fer.
previous següent
El programa 'De Bat a Bat al Bisbat de Lleida' entrevista al jesuïta Roger Torres. A la pregunta de què significa per a ell "atendre els joves" respon que la vida pastoral dels joves ha d'incloure formació, però també missió.

Tarragona prega pel 'do de la unitat'

(Arquebisbat de Tarragona) L'església parroquial de Sant Pau va aplegar dijous representants de diverses confessions cristianes presents a l’arxidiòcesi amb motiu de l’Octavari de pregària per a la unitat dels cristians que se celebra del 18 al 25 de gener i aquest any porta per lema 'Reconciliem-nos. L’amor del Crist ens hi empeny'. Un any més, a la pregària hi va assistir el prevere encarregat d...Llegiu +

Propostes

Lectures de la missa

 21/01/2017SANT FRUCTUÓS
per Monestir de Poblet
21/01/2017SANT FRUCTUÓS, BISBE I MÀRTIR,I SANTS AUGURI I EULOGI, DIAQUES I...

Llibres recomanats

La vida secreta de la pregària
per Francesc Torralba
Francesc Torralba fa fora tots els condicionants superflus i alhora compart...

L'ambó de Poblet

DIMECRES DE LA SETMANA II DURANT L’ANY (I)
per Monestir de Poblet
INICI DE L’OCTAVARI DE PREGÀRIA PER LA UNITAT DELS CRISTIANSMISSA PER LA UN...

Estudis d'Evangeli

Els Estudis d'Evangeli d'en Jaume Fontbona:  Jesús els va cridar
per El Pradó
 D. 3 de durant l’any A1. Llegim el text (Mt 4,12-23) 12Quan Jesús va...