Actualitat

previous següent
(AUDIR) Per primera vegada Barcelona celebrarà una jornada de portes obertes a 24 centres de culte i d’entitats vinculades a diferents tradicions religioses o espirituals. Es tracta de 'La Nit de les Religions de Barcelona' i tindrà lloc el dissabte 17 de setembre.
(CR/Observatori Blanquerna) A punt de casar-se i fent les formacions pre-matrimonials la Montserrat Dausà es va sentir interpel·lada pel relat d'un religiós que acompanyava joves de la presó. "Semblava tan feliç", recorda, "aquella felicitat del qui ho té tot, el més profund". Va parlar amb el seu nòvio i li va plantejar el seu neguit, es va fer religiosa escolàpia.
previous següent
La llibreria Claret va organitzar la conferència "Mites i creences de Grècia i Roma" a càrrec del missionar claretià Anton M. Vilarrubias. L'emissió va ser a càrrec de la llibreria Claret - Sala Perecasaldàliga.

Concert de 'La Santa Espina' a la Catedral d’Urgell

Aquest diumenge la Catedral de Santa Maria de La Seu d’Urgell va viure un concert amb gran acollida de públic a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès i la Coral Polifònica de Vilafranca. Van interpretar 'La Santa Espina' sota la direcció de Rubén Gimeno. El concert comptà amb l’assistència de l’Arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, de l’alcalde de La Seu d’Urgell i el promotor del Concert Jo...Llegiu +

Propostes

Lectures de la missa

 25/08/2016DIJOUS DE
per Monestir de Poblet
25/08/2016DIJOUS DE LA SETMANA XXI DURANT L'ANY / IILectura primera 1C 1,1...

L'ambó de Poblet

DIUMENGE XX DURANT L’ANY (Cicle C)
per Monestir de Poblet
Homilia predicada pel P. Maties PradesJr 38,4-6.8-10; Sl 39; He 12,1-4; Lc ...

Llibres recomanats

El cristianisme. Història, espiritualitat, teologia, tradicions i festes.
per Martí Âvila.
Una aproximació als signes d'identitat del cristianisme. ...