Actualitat

previous següent
(CR) Aquesta setmana l’Osservatore Romano ha publicat un significatiu article del teòleg català Salvador Pié sobre l’Amoris laetitia, la darrera Exhortació Apostòlica del papa Francesc. Les escletxes que obre el document no han estat ben rebudes per tothom.
(AUDIR) Per primera vegada Barcelona celebrarà una jornada de portes obertes a 24 centres de culte i d’entitats vinculades a diferents tradicions religioses o espirituals. Es tracta de 'La Nit de les Religions de Barcelona' i tindrà lloc el dissabte 17 de setembre.
previous següent
L'Editorial Claret va presentar l'obra "Els 7 dons de l'Esperit". Hi van intervenir Marcel·lí López, director de l'Editorial Claret, Mons. Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de l'Arquebisbat de Barcelona i autor del llibre, i Goretti Pomé, artista visual, poetessa i autora de l'obra. L'emissió va ser a càrrec de la llibreria Claret - Sala Perecasaldàliga.

Concert de 'La Santa Espina' a la Catedral d’Urgell

Aquest diumenge la Catedral de Santa Maria de La Seu d’Urgell va viure un concert amb gran acollida de públic a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès i la Coral Polifònica de Vilafranca. Van interpretar 'La Santa Espina' sota la direcció de Rubén Gimeno. El concert comptà amb l’assistència de l’Arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, de l’alcalde de La Seu d’Urgell i el promotor del Concert Jo...Llegiu +

Propostes

Lectures de la missa

 27/08/2016DISSABTE DE
per Monestir de Poblet
27/08/2016DISSABTE DE LA SETMANA XXI DURANT L'ANY / IISanta Mònica (Memòri...

L'ambó de Poblet

DIUMENGE XX DURANT L’ANY (Cicle C)
per Monestir de Poblet
Homilia predicada pel P. Maties PradesJr 38,4-6.8-10; Sl 39; He 12,1-4; Lc ...

Llibres recomanats

El cristianisme. Història, espiritualitat, teologia, tradicions i festes.
per Martí Âvila.
Una aproximació als signes d'identitat del cristianisme. ...