Vés al contingut
blog-quin-cami-agafo
Fotografia: Canva.

Estic segura que igual que jo, tantes vegades no saps per quin camí anar, ja sigui com a realitat física, en mig de la muntanya o algun indret que potser no tens bé l’adreça o una realitat figurada on has de decidir cap a on orientes la teva vida.

A vegades sentim que estem en un camí sense sortida, o que trobem molts entrebancs en el camí, o que realment estem anant per un mal camí.  O ens sentim, desanimats, sense força, en dificultats, i no sabem com sortir-ne.

Voldria compartir quelcom senzill però transcendent per qualsevol persona, i són unes paraules que Jesús va dir als seus deixebles molt poc abans de morir en la creu i ressuscitar.

Ell va dir: “Jo soc el camí, la veritat i la vida. Ningú no arriba al Pare si no és per mi.”

Aquestes paraules han transformat la vida de milions de persones al llarg de la història, persones com tu i com jo que sovint no sabien quin camí fer, potser desorientades, potser ben afermades, però conscients que necessitaven el camí que porta a tenir una relació personal amb Déu.

I Jesús és el Déu fet home, capaç de cobrir l'espai de separació que hi ha entre tu i Déu, és el camí perquè es guia, llibertat i salvació, capaç d'orientar-te en la vida, en qualsevol circumstància i realitat.

Com canta una cançó gòspel pots dir:

Vaig amb Jesús tot el camí.

Vaig amb Jesús tot el camí.

Res em pot aturar.

Res em pot allunyar.

Vaig amb Jesús tot el camí.

 

Tria bé quin camí agafes.

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.