L'actualitat religiosa des de Catalunya

FEDAC #avuixdemà: la informació és abudant, cal ensenyar com utilitzar-la

(FEDAC) Divendres al vespre va tenir lloc l'acte Educar #avuixdemà al Palau de Congressos de Girona, on es van congregar al voltant de 1.000 persones per parlar d'educació.

"Parlar de Casaldàliga és parlar de les seves causes i d'allò que el mou"

(Glòria Barrete –CR) El 'nostre germà gran', com anomenen afectuosament els claretians a Pere Casaldàliga, ha complert 89 anys aquest dijous.

"L’Any Nou tibetà comença amb la visita al Mestre"

(Generalitat de Catalunya) Gueshe Jamphel va néixer el 1961 al Tibet central, a prop de Lhasa. Professà com a monjo als 19 anys.

El sector social dels jesuïtes comparteix bones pràctiques

(Jesuïtes) El sector social de la Companyia de Jesús a Catalunya el composen un grup d'entitats no massa grans però molt arrelades al territori. Partint d'històries i orígens diversos, les entitats s'han trobat les darreres setmanes

Joves del Centre Obert de Martí-Codolar premiats per un rap contra la discriminació

(Amílcar Carpintero –Salesians) Una representació del grup del joves de la Plataforma d'Educació Social dels Salesians a Martí-Codolar, concretament del projecte Centre Obert, van

La Sagrada Família col·loca els darrers cupulins

(CR) La basílica de la Sagrada Família de Barcelona ha culminat la construcció externa de les capelles absidals col·locant els darrers cupulins al capdamunt.

Antoni Comín: "L'homofòbia que practica l'Església és un pecat greu"

(Jordi Llisterri-CR) Un discurs radicalment oposat al que es va escoltar diumenge passat a la conferència de Philippe Ariño.

Francesc rep en audiència privada Martínez Sistach

(Arquebisbat de Barcelona) Aquest dijous al migdia el papa Francesc ha rebut en audiència privada en el Palau Apostòlic del Vaticà el cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe emèrit de Barcelona.

El bisbe Cortés torna a visitar els 9 arxiprestats de Sant Feliu

(Bisbat de Sant Feliu) Aquest divendres comença la visita pastoral del bisbe Agustí Cortés als 9 arxiprestats que constitueixen la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat. Una de les actuacions dels bisbes com a "pastors" del Poble de Déu present a una diòcesi és l’

400 reclusos reinserits al mercat laboral gràcies a l’Obra Social ”la Caixa”

Trobar feina és determinant perquè un reclús culmini amb èxit la seva reinserció social. La dificultat de trobar-ne, ja sigui per l’estigmatització o per la falta de recursos i de formació, pot conduir cap a la reincidència.