Pasar al contenido principal
Catalunya Religió

Saber más

Arxius adjunts
Documento

(CR) La Unió de Religiosos de Catalunya organitza una nova jornada centrada en la comunicació de la vida religiosa. La jornada s’adreça especialment a les persones que lideren i gestionen la comunicació en les congregacions o que la volen utilitzar com a eina al servei de la seva responsabilitat i missió. Això inclou superiors i superiores majors, caps de comunicació, responsables de pastoral o responsables d’entitats i projectes. Aquesta segona edició, a més, s’adreça especialment als responsables i implicats en pastoral juvenil i vocacional.

El tema de la sessió que es farà el 28 d’abril a Barcelona se centrarà en com arribar als joves i de fer sentir la veu de la vida religiosa en el món juvenil. Parteix de la preocupació de comunicar-los els valors de l’Evangeli i crear punts de referència en l'àmbit de l'espiritualitat i del compromís amb els més desfavorits a partir de les eines de comunicació que els joves utilitzen actualment. Per això, a partir de la xerrada d’una experta en comunicació, Maria Ripoll, es tractarà dels mitjans que utilitzen els joves per estar per estar connectats i què planteja aquesta realitat a la vida religiosa. Ripoll està especialitzada en comunicació 2.0 corporativa i d'esdeveniments, continguts SEO, blog màrqueting i ficció per a empreses.

Aquestes Jornades, que es van iniciar l’any passat, neixen de les reunions que convoca la URC amb els responsables de comunicació de les congregacions religioses per compartir la seva feina i buscar vies de col·laboració entre els diversos ordes i instituts de vida consagrada.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.