Pasar al contenido principal

Sembla que el fred ha bloquejat aquest bloc... i no és així. Una mica el fred, una mica la manca de temps, una mica altres responsabilitats i cert relaxament.... però el fet d'escriure el que vaig vivint, segueix ben present en la intenció i en la pràctica, però potser altres espais s'han endut la preferència.

Ve el fred, potser el més important d'aquest hivern. Ens tancarem a casa i només sortirem ben abrigats i amb el desig d'aixoplugar-nos de nou el més aviat possible. Tapats fins a les orelles, buscarem un sostre, una manta, una casa ben condicionada per a aquest moment.

En dies així, a més de recordar aquells que dormen al carrer, les víctimes de la pobres energètica.... caldrà tenir ben presents tots aquells que, en situacions límit i fruit de la inoperància política, viuen aquests dies, mesos i anys, en l'abandó i l'oblit potser no d'alguns de nosaltres, però sí de la majoria i, sobretot, dels que tenen en les seves mans les decisions que puguin alleugerir la seva situació.

Si pensem una mica en ells, tardarem tres segons a plànyer-nos del fred, la neu o el vent.... i en aquest interval, potser ens estalviarem la queixa.

Teresa Gomà, religiosa del Sagrat Cor

Grupos

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.