Pasar al contenido principal

Set alumnes de l’Escola Cristiana han estat reconeguts amb els Premis Extraordinaris de Batxillerat, que atorga el departament d’Ensenyament i que volen ser un estímul per als alumnes i una mostra de la constància i compromís pel treball compartit entre alumnat, professorat i família.

Els guanyadors obtindran una plaça gratuïta durant el curs que ve a l’Escola Oficial d’Idiomes i una estada en un centre de recerca de referència. A més, poden optar al Premi Nacional de Batxillerat que atorga el Ministeri d’Educació entre els guanyadors de la resta de l’estat.

Els guardonats han estat Jorge Melendo, del col·legi Lestonnac-L’Ensenyança de Lleida; Juan Barenys, del col·legi Santa Teresa – Ganduxer de Barcelona; Ramon M. Garcia, de l’Escola Pia Sant Antoni de Barcelona; Jan Baserba, de Maristes Girona; Núria Garriga, de Maristes Rubí; Maria Delgado, de Vedruna Tàrrega, i Xavier Vallvé, de Dominiques de l’Ensenyament de Barcelona.

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.