Pasar al contenido principal

L’Escola Joan Pelegrí de Barcelona ha signat un conveni de col·laboració amb l’escola xinesa Yiwu de la província de Zhejiang. Aquest acord obre la possibilitat que professorat i alumnat d’ambdues institucions puguin intercanviar estades per tal d’aprofundir en el coneixement cultural, metodològic i didàctic d’ambós centres.

L’acte de signatura, que va tenir lloc el passat 24 de novembre a la seu del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i Ciències de Catalunya, inclourà com a activitats d’intercanvi: que cadascuna de les escoles enviï estudiants a l’altra amb la finalitat de realitzar activitats encaminades a millorar el coneixement de l’altre país i la seva cultura, i a organitzar conjuntament activitats educatives, esportives i culturals.

La Yiwu No.3 Senior High School és un centre on es poden cursar estudis equivalents als de Batxillerat i que compta amb prop de 2.000 alumnes matriculats. Destaca entre els seus objectius “desenvolupar una escola mitjançant la literatura i les arts i gestionant l’educació amb virtut tot fent créixer en els estudiants la salut física i mental”. Els seus objectius educatius són “desenvolupar estudiants qualificats i amb personalitat, amb salut física, intel·ligència i bon gust”. La seva metodologia està basada en un treball intens en lectura i escriptura.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.