Pasar al contenido principal

(Enxarxa't-SIJ) Els joves entre 16 i 35 anys de les diòcesis amb seu a Catalunya, Balears i Andorra participaran de la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) del 17 al 21 d’agost. Allotjats a San Lorenzo del Escorial realitzaran activitats programades a nivell de SIJ, que es faran
principalment durant els matins amb catequesis i activitats culturals i lúdiques per San Lorenzo, i de la JMJ que s’organitza des de Madrid.

JMJ.jpg
Dels actes programats destaca la benvinguda a San Lorenzo a càrrec del grup de música Kairoi, el Via Crucis amb el Papa (divendres, 19 d’agost), la Vigília d’adoració a l’aeròdrom de Cuatro Vientos (dissabte) i, finalment, l’eucaristia d’enviament de diumenge al matí. A més, divendres al matí el Papa es reuneix a l’Escorial amb un grup de religioses i professors d’universitat, i els joves del SIJ ho seguiran de molt a prop.

Preu: 185€
(Aquest preu inclou: inscripció a la JMJ, viatge d'anada i tornada amb autobus, desplaçaments San Lorenzo-Madrid, allotjament i àpats)
Dies: 17-21 d'agost de 2011
Lloc: San Lorenzo del Escorial (35 min. de Madrid)
1r pagament (abans del 30 d'abril): 85€
Data límit del 2n pagament (100€): 1 de juliol de 2011
Entra al web de la teva Delegació de Joventut i inscriu-te!
Programa: clica aquí.

Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.