Vés al contingut

Ja n’hi ha prou de matar cristians per raó de la seva fe. Clar que en realitat l’Església gairebé sempre ha estat perseguida en un o altre indret d’aquest món de manera més oberta o de forma més subterrània.
El que sorprèn de la situació actual, per diferent i més tenint en compte el segle en què vivim, és que s’ha tornat a les matances col•lectives.
El que encara sorprèn més és la pública ostentació que s’ha fet d’aquestes matances, sense cap pudor ans tot el contrari.
La disjuntiva de fugir o morir per mantenir-se ferms en la fe és una disjuntiva dramàtica, es miri per on es miri.
I aquesta és la decisió que han hagut que prendre els nostres germans i les nostres germanes víctimes d’una cruel guerra.
Diuen els diaris que els milicians de l’Estat Islàmic marquen amb una “N”, de natzarè (seguidors de Jesús, el Natzarè), les Esglésies i les cases dels cristians. Aquesta marca significa que aquests edificis ja són propietat del nou Estat Islàmic.
Com a mostra de solidaritat són moltes les persones, cristianes i no cristianes, que s’han identificat amb aquesta lletra, “N”, i se l’han fet seva.
L’han replicat a la xarxa i per arreu per fer visible als nostres germans i a les nostres germanes que no estan sols.
És per aquesta raó que avui vull tornar a confessar que jo també sóc natzarè, “N”, seguidor de Jesús, el Natzarè.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.