Salta al contenuto principale

Ja n’hi ha prou de matar cristians per raó de la seva fe. Clar que en realitat l’Església gairebé sempre ha estat perseguida en un o altre indret d’aquest món de manera més oberta o de forma més subterrània.
El que sorprèn de la situació actual, per diferent i més tenint en compte el segle en què vivim, és que s’ha tornat a les matances col•lectives.
El que encara sorprèn més és la pública ostentació que s’ha fet d’aquestes matances, sense cap pudor ans tot el contrari.
La disjuntiva de fugir o morir per mantenir-se ferms en la fe és una disjuntiva dramàtica, es miri per on es miri.
I aquesta és la decisió que han hagut que prendre els nostres germans i les nostres germanes víctimes d’una cruel guerra.
Diuen els diaris que els milicians de l’Estat Islàmic marquen amb una “N”, de natzarè (seguidors de Jesús, el Natzarè), les Esglésies i les cases dels cristians. Aquesta marca significa que aquests edificis ja són propietat del nou Estat Islàmic.
Com a mostra de solidaritat són moltes les persones, cristianes i no cristianes, que s’han identificat amb aquesta lletra, “N”, i se l’han fet seva.
L’han replicat a la xarxa i per arreu per fer visible als nostres germans i a les nostres germanes que no estan sols.
És per aquesta raó que avui vull tornar a confessar que jo també sóc natzarè, “N”, seguidor de Jesús, el Natzarè.

Gruppi

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.