Vés al contingut

(Ramiro Vega, GOAC Sant Feliu) No em puc estar de fer-vos arribar aquestes paraules d'una de les famílies amb les quals hem lluitat dins la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca. Una lluita que va comportar plantar una tenda davant del banc, que no volia ni sentir a parlar de negociar, fins que es va aconseguir la dació. I és que això del "va plantar una tenda entre nosaltres" ve de lluny, oi?

No és un adéu, sinó un fins aviat...
A Espanya la cosa està xunga, no hi ha feina, estan retallant fins a les ungles que ja no tenim (de la desesperació, ens les mengem!), els polítics continuen sent poderosos i els banquers continuen governant el país, en fi que us explicaré que no sapigueu! Com comprendreu així no es pot viure, i per això hem decidit emigrar per buscar-nos la vida No podem més. Ho hem intentat des de fa més de dos anys i no ho hem aconseguit. No ens sentim fracassats, al contrari molt orgullosos ja que hem ajudat moltes persones i per descomptat ens han ajudat, cosa que de tot cor us agraïm des del més profund dels nostres sentiments.
Totes les persones (el milió d'amics que tenim) i que ens coneixen saben que els considero de la meva família, hem lluitat, hem batallat, hem plorat, hem rigut, hem jugat, hem treballat, hem estat solidaris i altruistes, hem enfrontat als putos banquers que ens volen arruinar la vida, hem aconseguit moltes derrotes, però també hem aconseguit moltíssimes victòries les quals ens han costat suor i llàgrimes però ho hem aconseguit perquè la UNIÓ FA LA FORÇA.
Mai no oblidaré totes aquestes bones persones; tampoc mai no oblidaré les males persones perquè gràcies a ells aprenem i tenim més fortalesa per aconseguir el que ens proposem. La lluita sense el bo i el dolent no seria Lluita i nosaltres hem sabut apartar el bé del mal, per això som el que som, per això avam aconseguir el que vam aconseguir, per això som persones de bé, solidàries, humils, senzilles, lluitadores, altruistes, pensants, treballadores que treballem amb sentit comú, cosa que molts no tenen en aquesta vida.
Em falten fulls per escriure tot el que sento cap a vosaltres família, sempre us portarem al cor i que sapigueu que la família Guerrero Zúñiga hi serà quan us faci falta i puguem ajudar, no ho dubteu, gràcies i un déu els pagui per tot el que heu fet amb nosaltres. ,,,
César Guerrero, Mònica Zúñiga, Emili, Dylan i Zak.
Grups

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.