Vés al contingut
Catalunya Religió

(Generalitat de Catalunya) El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha assistit aquest dijous a una reunió de seguretat a Montserrat. Jané ha destacat que Montserrat és un centre d’acollida de moltes persones,“és un referent pel país i és un indret per on passen, cada any, 2.400.000 persones i pot haver-hi incidències de seguretat, de fet n’hi han, i és positiu que hi hagi una presència policial per atendre aquelles persones que ho puguin requerir”.

El titular d’Interior ha valorat molt positivament les dades de seguretat “Montserrat és un monestir segur. En un any hem baixat un 24% els fets delictius per tant anem en bona direcció”. “La majoria dels fets delictius es concentren en furts i robatoris a l’interior de vehicles, però totes dues modalitats van a la baixa”, ha concretat.

El conseller ha agraït la feina dels Mossos d’Esquadra que treballen en aquesta comissaria, “l’any 2015 vam decidir que la presència dels Mossos d’Esquadra aquí fos permanent amb una petita comissaria que he tingut el goig de visitar i que compleix la seva funció, que és donar resposta de proximitat, que és una de les principals tasques dels Mossos d’Esquadra”, ha dit.

A la reunió també hi han assistit el director general de la Policia, Albert Batlle; la delegada territorial del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà; el gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat, Xavier Aparicio; el comissari cap de la Regió Policial Central, Sergi Pla; el director de Seguretat de Montserrat, Jesús Alcantarilla la subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Begonya Curto, entre d’altres autoritats.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.