Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Escola Pia) La Neurociència ajudarà a millorar els processos d'aprenentatge i facilitarà l'atenció que necessita cadascun dels aprenents. En l’actualitat indica que la capacitat d’aprendre és permanent, que l’emoció i el coneixement són aspectes inseparables i de la rellevància de l’inconscient. És per això que la XXVIII Jornada Pedagògica, que es celebra aquest dissabte a l’Escola Pia de Caldes de Montbui, tractarà el tema sota el títol “Neurociència: Aprenentatge i Educació”.

La Jornada, que aplegarà a més de 750 docents, començarà amb tres exposicions simultànies, en aules diferents, a càrrec de Ramon Maria Nogués, catedràtic emèrit de la Unitat d'Antropologia Biològica a la Facultat de Ciències i a la de Ciències de l'Educació de la UAB que parlarà “d’Educació, cervell i emocions”; Marta Ligioiz, metgessa i especialista en Neurociència i, finalment, David Bueno, doctor en Biologia i professor i investigador de Genètica a la UB amb “Educació, cervell i aprenentatge cooperatiu”.

En acabar aquesta primera part hi haurà un descans i, després, la jornada continuarà amb els parlaments oficials a càrrec del director de l’Escola Pia de Caldes, Gregori Martínez, l’alcalde de Caldes de Montbui, Jordi Solé, i el secretari general d’Institucions Educatives, Antoni Burgaya. Quan finalitzin es lliuraran els premis Sant Josep de Calassanç, amb la presència de Miquel Garcia, director general de Centres Concertats i Privats de la Generalitat. La Jornada continuarà just després amb una taula rodona, on els tres ponents debatran a partir de les preguntes, escrites, del públic. Està previst que a la una del migdia el Provincial, Eduard Pini, faci la cloenda oficial.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.