Salta al contenuto principale

La majoria de nosaltres celebrem els aniversaris de propis i propers amb alegria. També celebrem amb alegria els aniversaris de les institucions a les que pertanyem o de les fites històriques que no volem oblidar. I aquest és el cas del 500 aniversari de l’inici de la Reforma Protestant.

La diferència entre les celebracions privades i les institucionals és que, en general, les institucionals demanden més temps de preparació, per totes les implicacions que comporta.

I aquesta és la raó per la que el Comitè Español organitzador del 500 aniversari de l’inici de la Reforma Protestant convoca tot un seguit de dirigents evangèlics, per tercer cop, a participar en l’organització d’aquest gran esdeveniment.

La diferència entre aquesta pròxima trobada i les dues anteriors és que en aquesta ocasió la jornada de treball s’ha organitzat en base als grups de treball que hauran d’assumir la responsabilitat de liderar les diferents accions que s’han d’endegar.

Serà en el decurs de l’any 2017 quan se celebrarà el VIII Congrés Evangèlic, que aquest cop toca fer a Madrid, i la Festa de la Reforma que es vol fer coincidir en la celebració del Congrés.

Aquesta celebració es vol emmarcar tant en totes les commemoracions que es realitzin a la resta d’Europa com en aquelles que tindran lloc als països llatinoamericans. I és en aquest punt que els responsables del Comitè Organitzador volem construir un pont d’entesa entre els dos continents a fi que aquesta fita històrica sigui molt més que un mirar enrere i es prefiguri com l’inici d’una nova relació que enforteixi els lligams entre uns i altres.

Uns lligams que sempre s’han d’enfortir i que esdeveniments com aquest són una porta oberta que cal aprofitar.

Benvingudes siguin totes aquestes iniciatives.

Gruppi

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.