Vés al contingut
Catalunya Religió
(Sagrada Família) La Sagrada Família obre les seves portes per a que les persones en situació d’atur puguin visitar la Basílica de forma gratuïta. A partir d'aquest dimecres, cada dimecres des de les 15 hores, els visitants podran entrar al Temple de forma gratuïta per la taquilla del Carrer Sardenya acreditant que es troben en situació d’atur.
La Basílica, amb aquesta acció solidaria, vol acostar-se a tots aquells que per motius espirituals o culturals tenen interès en conèixer-la i es troben desocupats. La promoció entra en funcionament el proper dimecres i estarà activa tot el 2013.
La Sagrada Família es suma a l’Any de la Fe

L'11 d'octubre va començar l'Any de la Fe convocat per Benet XVI per a que l'Església reflexioni i redescobreixi la fe. Una de les propostes emmarcades en la fe és fer més visible la caritat. La Basílica de la Sagrada Família durà a terme accions solidàries, caritatives i, en especial, de sensibilització durant la celebració de l’Any de la fe.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.